BROLÆGGER KOMPAGNIET A/S

HISTORIEN BAG

BROLÆGGER KOMPAGNIET

Brolægger Kompagniet blev grundlagt den 1. maj 1991. Vi føler os utrolig heldige, idet vi udelukkende har stabile, loyale og dygtige medarbejdere. Mange af vores medarbejderne har været her i mange år, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi ønsker, at kendes som NATURSTENSBROLÆGGERE – det er her vi har vores hjerte. Vi tror på, at fremtiden vil se godt gedigent og flot brolæggerarbejde. Gamle pladser, torve og veje bringes frem eller nye laves. Vi vil skabe flotte byrum, der gør mennesker glade. Vi mærker de stolte brolæggertraditioner, når vi f.eks. – for anden gang – genskaber det flotte Kgs. Nytorv efter sindrige tegninger og mønstre. 

I Brolægger Kompagniet er vi stolte af både at have en svend med sølvmedalje – hvilket er yderst sjældent – og en svend med bronzemedalje samt vinder af DM i Skills.

Vi arbejder for både private og offentlige kunder. Vi har et godt fodfæste i entreprenørbranchen med årelange relationer. Vores kompetente medarbejdere, faglighed og de rigtige værktøjer gør os i stand til at løfte enhver belægningsopgave; hvad enten den er stor eller lille.

Close Menu